CAFE CLICHÉ IN AMSTERDAM; KINDVRIENDELIJK + KWALITEIT

CAFE CLICHE - AMSTERDAMCAFE CLICHE - AMSTERDAMCAFE CLICHE - AMSTERDAMCAFE CLICHE - AMSTERDAMCAFE CLICHE - AMSTERDAMCAFE CLICHE - AMSTERDAM

Eten naar een concept van een sterrenchef met je kids? Sidney Schutte (chef van Librije’s Zusje) opende onlangs Café Cliché. Sidney is het brein achter het hele concept en bedenkt alle recepten maar Sidney blijft chef bij Librije Zusje. David Bexter is de chef. Maar belangrijkst is; het is er kindvriendelijk! Dus neem ze mee! 

Maar met je kinderen eten bij Café Cliché deze culinaire huiskamer van Amsterdam is een goed idee! Ze focussen zich op families! Wij gingen er met de hele fam inclusief opa & oma eten en dat was niet alleen heel gezellig maar ook heel lekker!

De kinderen hebben zich iniedergeval geen seconde verveelt. Er is namelijk gezellige speelhoek beneden. Voor aan tafel zijn er genoeg kleurplaten en stiften. Op de kaart geen kroketten op het kindermenu. Gewoon de helft van wat de volwassenen eten. Dat is misschien niet voor ieder kind geschikt, maar on the side zijn er frietjes, en dat gaat erbij iedereen in!

Cafe Cliché is een kindvriendelijk restaurant zonder poespas.

Cafe Cliché is een restaurant zonder poespas, wel kwaliteit. Een levendige brasserie met een menukaart vol lekkere gerechten. Het interieur is ook om te smullen trouwens, check die gave stoelen en prachtige behang!

Schutte zorgt voor de nodige inspiratie op creatief en culinair gebied. Het resultaat is een heerlijke huiskamer waar iedereen zich welkom voelt!

  cafecliche.amsterdam


Middenweg 35
1098 AB Amsterdam
0208915434
info@cafecliche.amsterdam

Openingstijden; 

Maandag:17.00 – 22:30 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag:gesloten
Donderdag: 17.00 – 22:30 uur
Vrijdag: 17.00 – 22:30 uur
Zaterdag: 17.00 – 22:30 uur
Zondag: 12.00 – 22:30 uur

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.