ZWANGERSCHAPSYOGA GEBOORTECENTRUM – AMSTERDAM

De inmiddels gebleken succesvolle cursus Zwangerschapsyoga is een combinatie van effectieve ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, actieve yogahoudingen en nuttige informatie betreffende de bevalling en de prenatale periode.

Daarbij informeren ze je over wat je kunt verwachten van een thuis of ziekenhuisbevalling en welke keuzes je allemaal hebt.

Twee van de lessen zijn speciaal voor de partners waarin zij de nodige handvatten aangereikt krijgen zodat ook zij op een ontspannen en zelfverzekerde wijze de bevalling kunnen meemaken. Daardoor kan je partner jou op een effectieve manier ondersteunen. De cursus Zwangerschapsyoga is daarmee de meest complete voorbereiding op je bevalling.

De groep waarin je terechtkomt bestaat uit aanstaande moeders, die allemaal rond dezelfde periode hun kindje verwachten. In totaal volg je 7 yogalessen, 2 partnerlessen en een terugkomdag met jouw kersverse baby! Voorkom teleurstelling en schrijf je tijdig in om deel te nemen aan de populaire cursus Zwangerschapsyoga bij Geboortecentrum Amsterdam!!! De lessen duren 90 minuten. 

Tarief:
€195 informeer bij je ziektekostenverzekering voor een mogelijke vergoeding, lid van VYN

Adres:
De Genestetstraat 3I
1054 AX Amsterdam
020 6853898.
info@geboortecentrum.nl

Zwangerschapsyoga op donderdag
Zensaz Yoga en meer
Fraunhoferstraat 14
1098 LR Amsterdam
Website:
www.thehouseofbalance.nl
Ook is er een locatie op donderdag bijgekomen:
Cursusdagen:
Maandag 17.45 & 19.30
Indien er plek is kun je een gemiste les op een ander moment inhalen.
Woensdag  17:45 uur
Donderdag 18:30 uur (locatie
Zensaz Yoga en meer)
Cursusleidster:
Trinette Ermans

 

 

 

Vorige artikel

De Roos - Amsterdam