VEEL LEUKS KOMEND JAAR VOOR KINDEREN IN DELAMAR

DeLaMar DeLaMar DeLaMar DeLaMar

Afgelopen vrijdag gingen we naar DeLaMar Theater. Ik weet niet of je nog weet hoe warm het toen was… maar de airco was voor mij alleen al een feestje! Voor de kinderen was het pas écht feest. Het DeLaMar peuterfestijn vond daar namelijk plaats. Muzikale theatershows, vrolijke meet & greets en gezellige activiteiten voor peuters. Maar ook mijn kleuter vond het er te gek.

Alle vriendjes die Bobbi & Fitz van TV kende waren er; Peppa Pig gaf een theatervoorstelling, er was een mini-show van Kikker en Woezel & Pip en Bobbi ging op de foto met Fien & Teun, Marshall en Chase van Paw Patrol en Bert, Ernie, Koekiemonster en Elmo van Sesamstraat.

En dat allemaal op 1 dag.

Daarnaast konden ze lekker kleuren, snoepkettingen maken, puzzelen en tatoeages laten zetten. Ze wilden niet meer naar huis!

Het peuterfestijn was eigenlijk een klein voorproefje van alle voorstellingen die er dit seizoen plaats gaan vinden. Mijn kids gingen bij alle drie de voorstellingen uit hun dak. Ik was met Fitz (nu 2.5 jaar) nog nooit naar een voorstelling geweest, maar hij vond het prachtig. Ik ga daarom ook zeker nog een paar keer naar DeLaMar met mijn kinderen komend jaar.

Daarnaast vond ik het super leuk om mijn kids een keer een echte theaterervaring mee te geven. Zittend in die grote zaal op die rode pluche stoelen keken ze hun ogen uit. Het gebouw spreekt al enorm tot de verbeelding natuurlijk!

Het is om de hoek van mijn huis en ik was al een keer naar binnen gelopen om alle mooie foto’s te bekijken. Want damn wat hangen daar de mooiste foto’s! Ga je dus met je kinderen naar een voorstelling, vergeet zelf dan niet even een rondje te lopen door het gebouw en al het moois in je op te nemen.

DeLaMar

Wil je komend seizoen naar een voorstelling? Check de

website van DeLaMar

voor alle voorstellingen die er aan gaan komen voor kinderen.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.