WIJ VONDEN DE PERFECTE VAKANTIEVILLA VOOR DE HELE FAMILIE IN NEDERLAND

Eind april brachten wij een heerlijk lang weekend door in de Maris Apartments in Egmond aan Zee. Even waande wij ons in Ibiza. Toen ik hoorde dat dezelfde eigenaren een vakantievilla midden in het bos ook hebben, genaamd Bosvilla Kennemerduinen, leek mij dit een uitgelezen moment mij als God in Frank eh Nederland te gaan wanen. 

Van deze villa krijg je echt het gevoel alsof je in Belgie of Frankrijk zit. Maar waarom 6 uur rijden, als je ook op een dik half uur van je huis in IJmuiden kan vertoeven?

Dus zo gezegd, zo gedaan; wij gingen een paar dagen heerlijk relaxen in deze villa. Opnieuw hadden we geluk het het weer en voelde het echt als vakantie. Misschien is een zwembad het enige wat ontbreekt hier, maar op 20 minuten fietsen of rijden lig je op het strand. En nee geen seaview maar wel een prachtige bosview! 

De vakantie begint al als je het Nationale park inrijd, over een lang bosweggetje. Opeens doemt dan vanuit de bossen de mooie villa op. 

Het is echt een perfect vakantiehuis voor als je met meerdere families met vakantie gaat. Of bijvoorbeeld een grote familie en opa & oma gaan mee. Er zijn drie slaapkamer boven. Twee daarvan zijn verbonden met een badkamer ertussen.

Dan is er nog een masterbedroom met aparte badkamer. In het bijhuisje is ook nog een slaapkamer met badkamer. Daarnaast zijn er twee babybedjes en staat er op de masterbedroom nog een slaapbank! Kortom heel veel ruimte! 

Je zit echt midden in de natuur. De achtertuin van het huis is het natuurgebied. Er zijn in de wijde optrek geen buren dus je hebt echt alle rust en privacy. Het is echt een beetje afgelegen van de bewoonde wereld, maar heerlijk in de natuur. 

Binnen is de villa te omschrijven als klassiek, country style en heeft een ruimte zit en eetkamer, beide met eigen haard. Het zitgedeelte is helemaal van glas,  super mooi. In de volledig ingerichte keuken staat een Boretti fornuis met oven, grote ijskast, magnetron, vaatwasser, wasmachine en een Nespresso apparaat. Kortom, het is van alle luxe voorzien! 

Wat het huis nog luxer maakt is dat de bedden bij aankomst zijn opgemaakt en er genoeg handdoeken klaarliggen. Ook is er een persoonlijke in- en uitcheck. Daarnaast maakt de buitenkeuken, het heerlijke terras en de trampoline in de tuin voor kids het huis af! 

De omgeving is ook te mooi. De Kennemerduinen bevat zeldzame flora en fauna zoals bijzondere vogels, vlinders en duinplanten. Ook kun je konijnen, reeën, damherten en zelfs Konikpaarden en Schotse Hooglanders tegenkomen. Zeker in de ochtend als je aan een kop koffie zit op het terras van het huis is de kans groot dat je herten ziet lopen!

Een paar dagen relaxen in het huis met vrienden is echt een aanrader. Daarnaast zijn de stranden van Bloemendaal aan Zee en Velsen-Noord dichtbij, dus deze Bosvilla Kennersduinen is een perfecte locatie voor een strandvakantie in Nederland! 

www.bosvillakennemerduinen.nl

 

WIL JIJ EEN PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES VAN BETTINA, KLIK DAN HIER VOOR MEER INFORMATIE!

 

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.